Opplevelser i Oslo.

Norges hovedstad er virkelig mekka for gode opplevelser og teambulding.

Norges hovedstad er virkelig mekka for gode opplevelser og teambulding.

I høyden over Oslo ruger Holmenkollen med sin fantastiske utsikt utover Oslofjorden og byen. Langs fjorden finner vi Operaen og Aker Brygge. Har du noen gang tenkt på hvilke muligheter som finnes innen en halv time fra Oslo sentrum? Ved hjelp av City Race kan vi frakte gruppen fra a til b, samtidig som viktige landemerker og teambulidning skjer.

Det er få steder i verden der det er så liten avstand mellom skjærgård, storby og “fjell” som i Oslo. City Race er en utmerket plattform for å transporte gruppene fra hotell til middag eller rundt i Oslos gater. Vi kjenner steder det er bra på ha Olabilrace, Mesternes Mester eller 5-kamp på i Oslo.

Aker brygge er selvsagt et sted for Rib og seilaktivitet også, kort vei ut til flotte og sjarmerende steder.

Det finnes virkelig ingen begrensinger for hva vi kan få til i Oslo!

Arrangementer og opplevelser i oslo

Overnatting og aktiviteter

Scandic Oslofjord

Det grønne hotellet ved E-18, kjenner du sikkert igjen. Stedet har mange skjulte sider og vi vet hvilke. Egner seg godt for en flott tur i skjærgården med Rib eller Seilbåt. Andre populære aktiviteter her er Olabilrace, Cityrace, Deadline eller 5-kamp.

Holmen Fjordhotell

Siden 1924 har det vært drevet hotell på Grønlia, kort avstand fra Oslo. Dette sjarmerende sted med lang historie som er et nydelig utgangspunkt for spennende aktiviteter som Seiling og Rib. Møterommene og naturen rundt hotellet muliggjør for engasjerende landbaserte aktviteter som Deadline, City Race og ikke minst Olabilrace

Leangkollen Hotell

Omringet av vakker natur og fantastisk utsikt i Asker ligger Leangkollen hotell, bare en liten kjøretur fra Oslo.

Gå ikke glipp av

Oscarsborg

Har du tenkt over hvorfor vi ikke snakker tysk? Oscarsborg Festning med Oberst Birger Eriksen i spissen var helt avgjørende for å utsette invasjonen av Norge under andre verdenskrig. Den pulserende øya midt i den smaleste delen av Oslofjorden er virkelig et sted å oppleve. Ribtur med omvisning på festningen tar historiefortellingen til et nytt nivå.

Oscarsborg Festning passer seg godt for landbaserte aktiviteter som Deadline, City Race, 5-kamp og mesternes mester krydrer ethvert opphold på Festningen.

Villa Malla

Ytterst på Hurumlandet en time fra Oslo sentrum i båt ligger Villa Malla. I sommerhalvåret tar resturantent imot gjester der god mat og drikke serveres. Her ligger virkelig forholdene til rette for å få en unik opplevelse i rib med historier og action etterfulgt av mat og drikk. Eller kanskje en seiltur ut til Villa Malla passer bedre?

Dette blir en samling de ansatte sent glemmer! Her kan vi gjerne også arrangere ipadrace om dere ønsker.